Кошница

VirtueMart
Вашата кошница е празна.


За нас

Е-мейл Печат ПДФ

Димбо-Димитър Бояджиев ЕТ е семейна фирма основана през 1994г. Още с регистрацията си, се превръща в основен дистирибутор и продавач на кухненски мебели  произвеждани от ПИПРА АД гр.Червен Бряг. През 1997г. започва собствено производство на корпусни мебели.

В средата на 1999г. е подписан първият договор за доставка на ламинирани плочи от дървесни частици /ЛПДЧ/ от заводите на PFLEIDERER, Граево /Полша/. Оттогава Димбо-Д.Бояджиев ЕТ дистрибутира мебелни ламинирани плочи,  кухненски плотове и HDF под марката PFLEIDERER.

Фирмата разполага с производствена база в гр.София и основна складова площ на ламинирани плочи, кукненски плотове и HDF в град Червен бряг.

През 2010г. имахме възможност да разширим асортимента от ламинирани плочи с две познати и утвърдени марки на пазара за производство на мебели-EGGER и KRONOSPAN.

Работим в екип от 20 служители, които са натрупали богат професионален опит благодарение на дългата ни съвместна работа. Те ще се погрижат за вашето любезно обслужване и ще отговорят на вашите въпроси и очаквания.

Нашата цел е да работим и предложим индивидуално решение на всеки наш партньор. Следвайки собствените си принципи и убеждения, ще работим винаги коректно и отговорно, готови да приемем всяка ваша похвала или критика.


 
© 2010-2011 ДИМБО-ДИМИТЪР БОЯДЖИЕВ ЕТ